Porto, uprkos tituli, promenio trenera

Izvor: Sportal.rs, 06.Jun.2013, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porto, uprkos tituli, promenio trenera

Ioako je odveo Porto do titule prvaka države, to mu nije pomoglo da sačuva posao trenera. Vitor Pereira je završio epizodu u redovima "zmajeva", a na njegovo mesto sešće Paulo Fonseka (40), prvi pik predsednika Portoa Pinto da Koste, koji stiže iz Pakoš Fereire sa kojom je bio treći na tabeli.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Porto promenio trenera

Izvor: Mondo, 06.Jun.2013

Umesto Vitora Pereire, na klupu prvaka Portugala seo Paulo Fonseka, dosadašnji strateg Pasoš Fereire...Četrdesetogodišnji Fonseka potpisaće sa Portom ugovor na dve godine i pokušati da produži niz sjajnih rezultata popularnih "zmajeva", objavili su lokalni mediji...Upravi Porta preporučio ga...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.