Poražavajuć podatak, petorica u minusu!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poražavajuć podatak, petorica u minusu!

Košarkaši Crvene zvezde su danas odigrali verovatno najslabiju utakmicu u Evroligi u poslednjih par sezona, a već u petak moraju da igraju protiv jednog od najjačih timova Evrope.

Nakon CSKA i ubedljivog poraza večeras, sledi utakmica protiv Olimpijakosa.

Reklo bi se da ekipa Crvene zvezde ide na megdan u Pirej uz nekoliko veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << loših rezultata u Evroligi, doživeli su danas i treći uzastopni poraz, a ukoliko budu igrali kao i večeras, i četvrti im se smeši.

Ono što je neverovatno u celoj priči jeste činjenica da su čak petorica košarkaša Crvene zvezde bila "negativna".

Radi se o indeksu korisnosti, petorica košarkaša Crvene zvezde su bila u minusu.

Marko Kešelj koji i dalje traga za onom formom od pre par godina je imao -1, promašio je dve trojke, imao jednu izgubljenu loptu, ali i asistenciju. Nikola Radičević je imao -3, sve šuteve iz igre je promašio, napravio i tri faula...

Branko Lazić je takođe u nešto slabijoj formi, on je napravio četiri faula i promašio sve iz igre za indeks -3, a slična priča je i sa Nemanjom Dangubićem koji je jedina dva poena postigao sa bacanja, a on je imao -2 indeks.

Ognjen Dobrić koji je igrao svega nešto više od jednog minuta je imao -2 indeks jer je promašio dve trojke koje je šutnuo.

Jedino je on, inače, i igrao manje od 10 minuta...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DUŠAN ALIMPIJEVIĆ: CSKA je svojom agresivnošću ubio naše samopouzdanje! Igrali smo onoliko koliko su nam dozvolili

Izvor: Kurir, 15.Nov.2017

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević posle ubedljivog poraza od CSKA nije skrivao razočaranje.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.