Poraz za brigu Leva i veliki blam Ter Štegena

Izvor: Mondo, 29.Maj.2016, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz za brigu Leva i veliki blam Ter Štegena

Aktuelni prvaci sveta izgubili u prijateljskoj utakmici od Slovačke 3:1 (1:2) uprkos tome što su prvi došli do vođstva. Velika greška Ter Štegena i prelep gol Mareka Hamšika obeležili meč.

Foto: Guliver/Getty Images/Lars Baron/Bongarts/

Poraz za brigu Joakima Leva!

Prva od tri provere za reprezentaciju Nemačke pred Evropsko prvenstvo bila je neuspešna. Istina, Joakim Lev je šansu pružio igračima koji neće biti nosioci ove reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na Prvenstvu, ali i pored toga ubedljiv poraz od Slovačke u Augzburgu rezultatom 3:1 (1:2) nije najbolja uvertira za EURO.

Mario Gomez je Nemce doveo u prednost iz penala u 13. minutu, ali je golčina Mareka Hamšika u 41. minutu probudila do tada uspavanog Bernda Lenoa. Čuvar mreže Leverkuzena je savladan još jednom pred kraj poluvremena, a strelac je bio Đuriš.

Lev je napravio veliki broj promena, a jedna od njih je bio i Ter Štegen na golu. Čuvar mreže Barselone se prilično obrukao u 52. minutu kada mu je udarac Juraja Kucke prošao kroz noge.

Bio je to treći poraz Nemaca u poslednje četiri utakmice.



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Ter Štegen iskopirao Diku Stojanovića, Slovaci savladali prvaka sveta

Izvor: Vesti-online.com, 29.Maj.2016

U prvoj prijateljskoj utakmici odigranoj u srhu priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo reprezentacija Nemačke poražena je od Slovačke u Augzburgu sa 3:1...Poveli su "panceri" preko Gomeza u 13. minutu, ali su gosti u završnici prvog poluvremena napravili potpuni preokret preko Hamšika i Đuriša...Za...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.