Poraz Srbije od Brazila, drugi krug daleko

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2019, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Srbije od Brazila, drugi krug daleko

U trećem kolu šampionata sveta u Nemačkoj i Danskoj, rukometna reprezentacija Srbije izgubila je danas u Berlinu od Brazila sa 24:22 (14:11) i izgubila šanse da plasira u drugu fazu takmičenja.

Rukometaši Srbije danas su se propisno obrukali, jer su drugi poraz na turniru doživeli zahvaljujući potpuno neshvatljivim, gotovo početničkim greškama.

Posle početnog vođstva našeg tima od 3:2, usledila je serija Brazila od 7:0, a većinu pogodaka primili smo iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kontri, tako što su naši igrači protivnicima davali loptu u ruke.

Uprkos svemu, nekoliko puta u toku meča dolazio je do izražaja veći individualni kvalitet srpskih rukometaša, ali kad god bismo uhvatili rezultatski priključak usledile bi nove greške u napadu i laki golovi Brazila.

O današnjoj igri reprezentacije Srbije možda najbolje govori podatak da je utakmicu završila sa sedam asistencija, a čak 17 izgubljenih lopti.

U četvrtom kolu Srbija se sutra sastaje sa Korejom.

Isključenja: Srbija 14, Brazil 6 minuta. Sedmerci: Srbija 2 (2), Brazil 2 (1).

Srbija: Pušica 1, Vorkapić, Orbović 1, Vujić 1, Verkić, Radivojević 5, Nenadić 2, N. Ilić 4, Mošić 1, V. Ilić, Nikolić, Kukić 1, Milić 1, Marsenić 5, Obradović, Milosavljev.

Brazil: E. Tešeira, Valadao 1, Toledo 5, Santoš 2, Pocer 1, Boržes 4, Čijufa 4, V. Tešeira 1, Novaiš, Ponsijano, Langaro 4, Nanteš, Terkarijol, Hakbart 1, Almeida, Rodrigeš 1.

U ostalim mečevima večeras igraju Nemačka - Rusija u 18 sati i Francuska - Koreja od 20.30.

Tabela: Nemačka 4 boda, Francuska 4, Rusija 3, Brazil 2, Srbija 1, Ujedinjena Koreja 0.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi poraz srpskih rukometaša na Svetskom prvenstvu

Izvor: Beta, 14.Jan.2019

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je danas od Brazila sa 24:22, u trećem kolu Grupe A na Svetskom prvenstvu.Srbija je zabeležila drugi vezani poraz u Berlinu, posle nerešenog rezultata sa Rusijom na početku takmičenja.Reprezentacija Srbije ima jedan bod i težak zadatak da se plasira u narednu...

Nastavak na Beta...

DRUGA FAZA U TEORIJI: “Orlovi” porazom od Brazila umanjili šanse za prolaz u drugi krug SP

Izvor: Večernje novosti, 14.Jan.2019

Srpski rukometaši imali 17 tehničkih grešaka. Pobeda nad Korejom ostavlja naše u igri HOD po pretankoj liniji između druge faze i razigravanja za plasman ne trpi 17 tehničkih grešaka u duelu sa direktnim rivalom za treće mesto u grupi. Rukometaši Srbije su sami sebi naneli...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.