Izvor: RTS, 16.Apr.2021, 16:46

Poraz Olge od Lejle Fernandez, Srbija gubi od Kanade

Ženska teniska reprezentacija Srbije gubi 1-0 od Kanade u u prvom meču plej-ofa za plasman u Svetsku grupu Bili Džin King kupa. Olga Danilović je otvorila susret sa Kanađankama i poražena je od Lejle Fernandez posle velike borbe, rezultatom 7:5, 4:6, 6:4.
Danilovićeva nije uspela da obezbedi Srbiji prvi bod i sada će našoj selekciji biti mnogo teže.

Priliku da izjednači rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i ostavi ekipu u igri imaće najbolja srpska igračica Nina Stojanović, koja se sastaje sa Rebekom Marinom.
Olga je u prvom setu konstantno zaostajala i jurila prednost rivalke, koja je u finišu ipak napravila brejk i došla do prednosti.
Tada je usledio odgovor mlade Beograđanke, dva puta je oduzela servis Lejli (pretrpela jedan) i uspela da izbori odlučujući deo igre.
Međutim, njega je počela slabo, Kanađanka je povela 4:1 i nekako uspela da sačuva vođstvo do kraja.
Posle Stojanovićeve i Marino, na programu je meč dublova za koji su na žrebu najavljene da će igrati Danilović/Krunić protiv Fičman/Žao.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olga poklekla posle velike borbe

Izvor: B92, 16.Apr.2021

Teniserke Kanade povele su sa 1:0 protiv Srbije u meču plej-ofa za plasman u kvalifikacije Svetske grupe Bili Džin King kupa...Lejla Fernandes je uspela da savlada našu Olgu Danilović sa 7:5, 4:6, 6:4 posle 155 minuta igre i velike borbe u dvorani "Ibar" u Kraljevu...Tako su Kanađanke, koje su u...

Nastavak na B92...

Teniserke Srbije gube 2:0 od Kanade, Marino bolja od Stojanovićeve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2021

Srpska teniserka Nina Stojanović poražena je u Kraljevu od Kanađanke Rebeke Marino sa 4:6, 6:7 u drugom meču plej-ofa za plasman u Svetsku grupu Bili Džin King kupa. Kanada tako posle prvog dana vodi protiv Srbije sa 2:0.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.