Popovič: Šta hoćete od mene, da uradim salto mortale?

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 09:58

Popovič: Šta hoćete od mene, da uradim salto mortale?

Trener San Antonio Sparsa Greg Popovič imao je zanimljivu i za njega karakterističnu konferenciju za medije nakon draftovanja Viktora Vembanjame.

Francuz se smatra talentom kakav nije viđen godinama, pa i decenijama (od Lebrona), te je u NBA vladalo veliko interesovanje ko će ga dobiti.

Na kraju je to bila ekipa iz Teksasa, gde će mu trener biti Greg Popovič koji je takođe uzbuđen zbog toga, ali ne preterano koliko tamošnji mediji očekuju.

"Veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam uzbuđen. Ne želite valjda da skačem gore-dole, zar ne? Da napravim predstavu. Uradio bih salto mortale, ali bih onda bio u autu tri meseca", našalio se Popovič.

Iskusni stručnjak je potvrdio naredni korak za Vembanjamu.

"Igraće u Letnjoj ligi. U kom kapacitetu, nismo još sigurni", dodao je Popovič.

Naglasio je da će mu dati slobodu, za koju smatra da je neophodna za razvoj igrača.

"Želimo da Viktor bude Viktor. Gledaćemo i pratiti šta će biti sa njim. To sam naučio na primeru Manua. Ne možete napraviti da igrač bude ono što biste vi želeli", ističe Popovič.

Na pitanje o novoj eri San Antonio Sparsa, odgovorio je kratko:

"Počinje."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.