Popović: Sreća okrenula leđa protiv Zvezde

Izvor: TV Arena Sport, 30.Nov.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Sreća okrenula leđa protiv Zvezde

Golman Voždovca, Zoran Popović, rekao je da nije imao sreće u prethodnom meču sa Crvenom zvezdom zbog načina na koji je primio gol, ali njegov tim ima ambiciju da prođe dalje u sledeću fazu Kupa Srbije.

"Neverovatno. Sreća nas je izdala na poslednje dve utakmice, pre svega mene, jer sam primio dva gotovo identična gola. Protiv Zvezde sam i dobro zatvorio ugao, pa kada je Vieira šutirao zakačio sam loptu prstima, ali se nakon stative odbila od moje pete i završila >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << u mreži. Nikad u životu nisam primio takve golove, a sada sam dva puta za redom... Ne vredi ni očajavati. Ko zna zašto je to dobro. " – ne klanja duhom Popović.

Nakon poraza od gradskog rivala u 19. kolu Superlige ekipa imaće još jednog ozbiljnog rivala u osmini finala Kupa Srbije.

"Šef Bratislav Živković će sigurno odmoriti deo igrača za prvenstvo, ali imamo 20 odličnih igrača i ambiciju da prođemo dalje. Iako znamo da će biti teško, verujemo u iznenađenje, gde god da se utakmica odigra." – najavio je Popović novu bitku.

Direktan prenos gostovanja Partizana ekipi Voždovca pogledajte na našem prvom kanalu, u sredu od 13 časova.

Ukoliko želite da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.