Pop Lazić: Vreme je da pobedimo rukometašice Hrvatske

Izvor: Blic, 03.Okt.2012, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pop Lazić: Vreme je da pobedimo rukometašice Hrvatske

Srpska rukometašica Slađana Pop Lazić rekla je da ekipa spremno dočekuje prijateljske mečeve protiv Hrvatske, koji su pretposlednje pripreme pred EP.

"Poznajemo selekciju Hrvatske, igrali smo više puta sa njima. Imamo loš skor, ali i šansu da to promenimo. Važno je da pozitivno razmišljamo, da tako dočekamo Evropsko prvenstvo. Složne smo, razumemo se u igri, a to je preduslov da ostvarimo dobar rezultat u decembru", rekla je Pop Lazić.

Reprezentativka Sanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Damnjanović već drugu godinu nastupa u hrvatskoj Podravci i najbolje poznaje sastav protivnica.

"Najbitnije je da u utakmice udjemo maksimalno i zabeležimo pobede. Na taj način bi stekle samopouzdanje. Hrvatice neće biti kompletne, dolaze bez par važnih igračica, ali to nema veze, jer oni imaju odličnu reprezentaciju. Nadam se našim pobedama", rekla je Damnjanović.

Andrea Lekić smatra da su mečevi protiv Hrvatske bitni za uigravanje ekipe.

"Moramo da obratimo pažnju na sve nedostatke i probamo da ih korigujemo. Odbrana mora da bude na visokom nivou. To mora biti u prvom planu, uz borbenost, koja se podrazumeva. Svaki dan moramo da iskoristimo, jer vremena do Evropskog prvenstva je sve manje", poručila je Lekić.

Mečevi sa Hrvatskom na programu su u četvrtak od 9 sati i subotu od 14 u Petrovcu na Mlavi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.