Ponovo tandem u Kingsima - Stojaković asistent Divcu

Izvor: N1 televizija, 09.Maj.2018, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo tandem u Kingsima - Stojaković asistent Divcu

Proslavljeni srpski košarkaš Predrag Stojaković imenovan je za asistenta Vlada Divca, generalnog menadžera Sakramento Kingsa.

Na taj način, posle saradnje na parketu u Kingsima, dve legende srpske košarke predstavljaće tandem i u upravi franšize iz glavnog grada Kalifornije.

"Uzbuđen sam što je Peđa dobio tu ulogu. Njegovo iskustvo kao igrača i funkcionera kombinovano sa sposobnošću da unapredi košarkaše i prepozna talente biće od velikog značaja >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za Kingse", kazao je Divac.

Stojaković je deo uprave Sakramenta bio i u prethodne tri godine, pošto je radio kao zamenik predsednika zaduženog za razvoj tima, a pomogao je i u skautingu.

Nekašanji sjajni trojkaš je igračke dane u Kingsima proveo od 1998. do 2006. godine (do 2004. igrao sa Divcem u timu), posle čega je bio član Indijana Pejsersa, Nju Orlenas Hornetsa, Toronto Reptorsa i Dalas Meveriksa, sa kojima je 2011. osvojio šampionski prsten.

Koliki trag je ostavio u Sakramentu govori i to da je njegov dres sa brojem 16 podignut pod svodove dvorane.

Podsetimo, u timu iz Kalifornije od leta igra i srpski bek Bogdan Bogdanović.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojaković asistent Divcu u Sakramentu

Izvor: RTS, 09.Maj.2018

Peđa Stojaković dobio je novu, veću fukciju u Sakramento kingsima, postaje pomoćnik generalnog menadžera – Vlade Divca. . Stojaković će biti zadužen za upravljanje razvojem igrača, ocenjivanjem talenata i nadzorom...

Nastavak na RTS...

SRPSKI TANDEM PONOVO U KINGSIMA: Divac dobija sjajno pojačanje!

Izvor: Kurir, 09.Maj.2018

Legendarni srpski košarkaš Predrag Stojaković imenovan je za asistenta Vlada Divca, generalnog menadžera Sakramento Kingsa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.