Ponoćna bomba u Hrvatskoj – vraća se Perišić

Izvor: B92, 19.Jan.2024, 01:44

Ponoćna "bomba" u Hrvatskoj – vraća se Perišić

Hrvatski fudbaler Ivan Perišić trebalo bi uskoro da se vrati u splitski Hajduk, klub u kojem je prošao omladinske kategorije.

Kako javlja Fabricio Romano, poznati specijalizovani novinar, krilni napadač će stići iz Totenhema na pozajmicu do kraja sezone.

Perišić se oporavlja od povrede prednjih ukrštenih ligamenata, zbog čega je ove sezone odigrao samo pet utakmica.

Ugovor sa "pevcima" mu ističe u junu 2024. godine, a veliko je pitanje koliko će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moći da pomogne "bilima" u borbi za titulu.

"Moram da budem pošten prema njemu i priznati da naporno radi. Očito je da želi da bude u formi za reprezentativne oabveze. Njegovo odsustvo za nas je težak udarac. Očekivao sam velik doprinos od njega ove sezone i videli smo u prvim utakmicama koliko može uticati na igru. Ali da, neće više igrati za nas", rekao je menadžer Totenhema Ange Postekoglu.

Perišić je član Totenhema od 2022, odigrao je od tada 50 utakmica, postigao jedan gol i upisao 14 asistencija.

Tokom karijere je nosio dres Sošoa, Klub Briža, Dortmunda, Volfsburga, Intera i Bajerna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U KOMŠILUKU PRAVE DRIM TIM: Perišić kao rešenje za povratak na tron posle 19 godina! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Jan.2024

Pre Perišića klub je pojačao čuveni fudbaler Nikola Kalinić Hrvatski fudbaler Ivan Perišić trebalo bi uskoro da se vrati u splitski Hajduk, klub u kojem je prošao omladinske kategorije. Kako javlja Fabricio Romano, poznati specijalizovani novinar, krilni napadač će stići iz Totenhema na pozajmicu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.