Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2021, 15:38

Ponižavajuća ponuda za Rajkovića, ceo slučaj će završiti pred FIFA organima

Rems se naljutio na šampiona Francuske

Digla se prašina u Francuskoj zbog srpskog golmana Predraga Rajkovića. Njegov klub Rems će prijaviti FIFA organima Lil jer je pregovarao sa Rajkovićem njima iza leđa.

Rems je odbio ponudu francuskog šampiona koja je u najmanju ruku bila čudna i ponižavajuća.

Posle odlaska sjajnog Majka Menjana u Milan gde je zamenio Donarumu, Lil je već dugo bez prvog golmana. Pominjala su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se brojna imena poput Robina Olsena (Roma), Odiseasa Vlahodimosa (Benfika), Matsa Selsa (Strazbur) i Serhija Rika (PSŽ) ali je Lil u tajnosti radio na dovođenju Rajkovića koji je poslednje dve godine jedan od najboljih golmana francuskog šampionata. Jasno je da je Rajković prerastao Rems ali i da postoji adekvatna cena koja mora da se plati za njega.

Lilova ponuda je glasila: besplatna pozajmica bez opcije kupovine na kraju sezone?! I da Remsu pošalje brazilskog golmana Lea Žardima po istom principu. Rems je glatko odbio ponudu jer će Rajkovića u najgorem slučaju pustiti na pozajmicu s obazevnim otkupom ugovora za makar 10.000.000 evra.

Rems će na kraju tužiti Lil organima FIFA jer je bez njihovog znanja stupio u kontakt sa. Direktni pregovori sa igačem drugog kluba koji je pod ugovorom su dozvoljeni samo ako je tom igraču ostalo manje od šest meseci ugovora. Rajkovićev ugovor sa remsom traje još dve godine tako da se klub pita za sve.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.