Pomoć Mornaru - otkazan meč za 3. mesto

Izvor: Mondo, 23.Sep.2017, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć Mornaru - otkazan meč za 3. mesto

"Kad ima dobre volje, sve se može rešiti"

Foto: MN Press

KK Mornar našao se ovog vikenda u veoma komplikovanoj situaciji, ali je našao način da je koliko-toliko ublaži, jer je utakmica za treće mesto ABA Superkupa - otkazana.

Duel Mornar - Mega trebalo je da se odigra od 18.30 časova, ali nije, da bi domaći imali mirniju pripremu za put.

Dan nakon što su otvoreno optužili Budućnost da im je "izbila veliki novac iz džepa" tako što nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << htela da odloži polufinalni meč Superkupa, Barani su istakli da su naišli na razumevanje KK Mega Bemaksa i predstavnika ABA lige j.t.d.

Problem je nastao jer Mornar ovog vikenda igra kvalifikacije za FIBA Ligu šampiona i zbog toga već u subotu odlazi u Rusiju, na prvi meč protiv Saratova, zakazan već za sutradan u 13 časova.

Dan nakon oštrih optužbi na račun Podgoričana, Barani su ipak mirniji krenuli na put. Prvi čovek kluba Đorđije Pavićević obratio se tim povodom javnosti na klupskom sajtu:

"Zahvalni smo ABA ligi i ekipi Mega Bemaks koji su nam izašli u susret da ne igramo naš meč za treće mesto. Kad ima dobre volje sve se može lako i efikasno rešiti na obostrano zadovoljstvo. ABA liga nam je ukazala poverenje da organizujemo prvi Superkup i mislim da smo bili dobri domaćini. Bilo je problema oko nekih termina i ranije zakazanih utakmica, ali i to se dešava, sve je to košarka. Drago nam je što smo ugostili najbolje ekipe ABA lige, što je Bar ponovo bio košarkaški centar regiona i što je naša publika mogla da uživa u dobrim košarkaškim predstavama", istakao je Pavićević.

Barani kreću na put u Rusiju u 21 čas iz Crne Gore, čarter letom koji su platili 30.000 evra.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.