Pomislio sam da će biti bolje kada se svi oporave, a dobio sam otkaz

Izvor: B92, 28.Avg.2020, 11:43

"Pomislio sam da će biti bolje kada se svi oporave, a dobio sam otkaz"

Bivši trener Indijane Nejt Mekmilan nije besan zbog gubitka posla, krivo mu je kako se sve odvilo.

Indijana Pejsersi su "dobili metlu" u prvoj rundi plej-ofa od Majami Hita, a verovatno niko ne smatra da su bili vrlo loš tim.

Viktor Oladipo je imao problema u Orlandu, igrali su bez Lemba i Sabonisa, koji odsustvuju zbog povreda, da su bili kompletni ko zna šta bi bilo.

"Trebalo je da dobijem šansu, zato smo i potpisali produžetak saradnje na tih godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana. Da smo otišli tamo u punom sastavu i da smo prošli ovako, verujte mi, sam bih otišao. Nisam ljut, razumem, sada nisam imao sreće, tim nije ostvario napredak i ja sam za to odgovoran. Moj ugovor je isticao 31. juna, pa smo saradnju još ranije potpisali i objavili je nešto kasnije. Kada sam potpisivao ugovor pomislio sam: 'Dobro, sledeće godine ćemo svi biti zdravi pa će sve biti bolje', a onda sam dobio otkaz", ispričao je Nejt Mekmilan za "Athletic".

Mekmilan smatra da bi petorka Brogdon, Oladipo, Voren, Sabonis i Tarner mnogima napravila problem, ali verovali ili ne, odigrali su skupa svega 86 minuta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.