Pomirili se FSS i Crvena zvezda: Funkcionišemo izvanredno

Izvor: B92, 25.Avg.2023, 17:38

Pomirili se FSS i Crvena zvezda: Funkcionišemo izvanredno

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da je odnos tog kluba sa Fudbalskim savezom Srbije na nikad boljem nivou.



"Imam odličan odnos sa Draganom Džajićem i Banetom Nedimovićem. Funkcionišemo izvanredno. Ljudi u FSS imaju razumevanja i poštovanja za veličinu kluba kao što je Crvena zvezda"
, rekao je Terzić za "Žurnal".

"Ipak, oni moraju biti svesni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ne mogu tamo da budu samo zbog imena i prezimena. Mora da se radi, moramo da vidimo da su neke stvari promenjene na bolje. Da vidimo neki napredak, a ne samo otaljavanje, tako da će Crvena zvezda biti ozbiljan kritičar rada u FSS", istakao je Terzić u razgovoru za Sportski žurnal.

Smatram da isto tako i Partizan zaslužuje kao veliki klub poštovanje, respekt i dobru komunikaciju, dodao je on.

"Mislim da generalno treba da svi radimo i FSS, Zvezda i Partizan imamo svi jedan cilj: unapređenje fudbala".

Terzić je naglasio da nije zadovoljan Zvezdinim prihodima od TV prava.

"Najvažniji izvor prihoda koji Crvena zvezda nema u odnosu na sve ostale klubove u Evropi jesu TV prava. To je stvarno potcenjeno. U proseku na evropskom nivou 42% u strukturi prihoda svih klubova dolazi od TV prava. Mi smo godinama bili ispod 1%. Znači, dokle god Crvena zvezda ne bude na pravi način tržišno plaćena, koliko vrede TV prava Zvezde, mi ćemo imati problem. Utakmice Crvene zvezde u našoj ligi su gledanije nego utakmice Premijer lige. A nismo tako plaćeni", poručio je Terzić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TERZIĆ: Odličan odnos sa Džajićem i Nedimovićem, FSS poštuje Zvezdinu veličinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2023

Crveno-beli nezadovoljni prihodom od TV prava...Fudbalski klub Crvena zvezda imala je trenutke kada nije bila u najboljim odnosima sa Fudbalskim savezom Srbije, ali čini se da se to sada promenilo kako je istakao generalni direktor kluba Zvezdan Terzić u razgovoru za ''Sportski žurnal''... - Imam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.