Poluvreme - Lutovac dao gol na debiju! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2017, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Lutovac dao gol na debiju! (video)

Mlada reprezentacija Srbije nakon prvih 45 minuta vodi protiv Austrije u gostima sa 1:0.

Odličan početak naše mlade reprezentacije i u Austriji.

Nakon pobeda protiv Gibraltara, Rusije i Makedonije, mlada reprezentacija Srbije je odlično počela i meč protiv Austrije u gostima, gde nakon prvih 45 minuta vodi sa 1:0.

Jović, Lukić, Pantić i Lutovac su pretili austrijskom golmanu na startu utakmice, dok su Austrijanci imali jednu dobru priliku preko Honsaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je prevario Bogosavca, ne i golmana Radunovića.

Naša reprezentacija je povela u 30. minutu, Mićin je šutirao, Šlager, golman austrijske reprezentacije, je odbio loptu samo do Lutovca koji postiže gol za 0:1.

Upravo je to bio i konačan rezultat prvog poluvremena, nadamo se da će naša reprezentacija u nastavku uspeti da zadrži ovu prednost, ili da je uveća.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.