Poljski niželigaš prodaje igrače za 260 evra, i to sa popustom

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Dec.2011, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljski niželigaš prodaje igrače za 260 evra, i to sa popustom

Klub iz najniže lige u Poljskoj odlučio je da omogući transfer 12 svojih fudbalera odjednom, i to s pravim božićnim popustom - kao da su roba na rasprodaji.

Vluknjaž iz Zgježa postavio je tu božićnu rasprodaju na Internet - za najjfetiniji transfer traži 260 evra, dok dvojicu fudbalera „prodaje” za 500 evra a jednog čak daje pride besplatno.
– To je klasični božićni popust. Na kraju je napomena da taj popust važi do 24. decembra, a posle toga cena će rasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << za 10 odsto za svaki započeti mesec. Tretiraju ih kao običnu robu, kao šarane ili jelku - kazao je za Gazetu viborču jedan od fudbalera koji igra za jedan drugi klub iz četvrte lige.
Fudbaleri koji su ponuđeni na popust besni su zbog takvog poniženja, a predsednik kluba mora da se pred njima krije jer su zapretili da će ga prebiti.
– Ne možemo da dozvolimo sebi luskuz da izdržavamo igrače, iako im plaćamo samo troškove prevoza od oko 80 evra mesečno - pravdao se poljskom listu predsednik kluba Henrik Bistula.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.