Poljakinja u suzama: Ostavite me na miru VIDEO

Izvor: B92, 08.Avg.2021, 19:27

Poljakinja u suzama: Ostavite me na miru VIDEO

Poljska MMA borkinja Karolina Kovalkevič teško je podnela poraz.

Karolina Kovalkevič je iskusna borkinja od 35 godina i u subotu je na UFC 265 poražena od Džesike Pene polugom u prvoj rundi.

Nakon borbe je na svom "Instragramu" želela da se obrati fanovima u "lajv" snimku i tokom tog obraćanja se i rasplakala.

"Ruka mi je u redu, ne boli. Najviše sam razočarana u samu sebe, ali više od svega drugog želim da zamolim sve ljude sa zlonamernim komentarima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da me ostave na miru, makar na par dana. Boli me što stvar u kojoj sam inače dobra nije išla kako treba, moram da pronađem način da se iskupim", rekla je uplakana Karolina Kovalkevič.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.