Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2020, 22:40

Poljaci imaju predlog - 999 ljudi na stadionu

To se samim tim ne bi smatralo masovnim događajima

Poljaci žele da se vrate fudbalu sa sve navijačima na tribinama. Čelnici tamošnjeg fudbalskog Saveza podneli su predlog premijeru Mateušu Moravjeckom da se dozvoli da na tribnama bude 20 procenata navijača u odnosu na ukupan kapacitet objekta.

Oni bi morali da poštuju mere distance i pridržavaju se mera predostrožnosti. Na početku bi se išlo na to da ni na jednom stadionu ne bi smelo da bude više od >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 999 ljudi, pa se to samim tim ne bi smatralo masovnim događajem. Gledaoci bi morali da nose maske, a karte bi se kupovale putem interneta. Organizatori bi bili zadoženi za održavanje sigurnosti: distanca, dezinfekciona sredstva, plan za ulazak i napuštanje stadiona.

Fudbalski savez je spreman da odmah sporevede to u delo, međutim, odluka je sada u potpunosti u nadležnosti premijera. Fudbalske strukture se nadaju da će ovaj predglog biti prihvaćen.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.