Poljaci bruje, Radović sutra potpisuje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljaci bruje, Radović sutra potpisuje! (foto)

Sudeći po današnjim informacijama iz Poljske, izvesno je da će Miroslav Radović posle samo dva i po meseca napustiti Humsku i vratiti se na mesto uspeha!

Ono što su svojim izjavama sinoć nagovestili i trener Partizana Marko Nikolić, kao i sam Miroslav Radović, poljski mediji danas prenose kao gotovu stvar.

Prema njihovim informacijama, iskusni vezista Partizana već sutra bi trebalo da se pojavi u Varšavi i potpiše ugovor sa tamošnjom Legijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klubom u kojem se proslavio i čija je živa legenda.

Najavljuje se da će ugovor biti potpisan na dve godine, a s obzirom da je tek stigao u Partizan, za očekivati je da Legija plati i određeno obeštećenje crno-belima.

Radović je boje Legije branio od 2006. do zime 2015. godine, posle čega je imao kratke epizode u Kini i ljubljanskoj Olimpiji, a izgleda da će najkraću od svih upisati u svom Partizanu.

On je sinoć bio strelac četvrtog gola za crno-bele u trijumfu nad Radom od 4:0 i kako sada stoje stvari, tim golom se i oprašta od Humske.

Tradycyjnie @BorekMati ma rację. Radović wraca do Legii, kontrakt ma być na 2 lata, jutro Miro powinien wylądować w Warszawie.

— Piotr Koźmiński (@UEFAComPiotrK) August 28, 2016

Miroslav Radovic,l'enfant prodigue est de retour.Il sera demain à Varsovie pour signer son contrat au Legia #Mercato pic.twitter.com/SnOmCwzWax

— Piłka & Nożna (@OwskiMateusz) August 28, 2016
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KRAJ? Obistinjuje se ono čega su se Grobari najviše pribojavali… (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2016

Miroslav Radović definitivno napušta Humsku, ako je verovati poljskim medijima i novinarima!. . Krilo Partizana je pojačalo crno-bele pred početak ove sezone, a sve je izvesnije da će napustiti klub posle samo sedam odigranih kola u šampionatu.. Naime, poljski novinari su ubeđeni da se Radović...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.