Politika jača od sporta, Mihtarijan NE PUTUJE sa Arsenalom!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2018, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Politika jača od sporta, Mihtarijan NE PUTUJE sa Arsenalom!

Situacija je napeta i prisustvo Henrika Mihtarijana na sledećoj utakmici Arsenala nije dobro za optu bezbednost.

Naredni meč Arsenal igra protiv Karabaga u okviru Lige Evrope, biće to gostovanje u Azerbejdžanu, inače političkom neprijatelju Jermeniji.

Zbog toga Henrik Mihtarijan neće putovati sa ekipom u Azerbejdžan, Jermenin se ne bi osećao bezbedno zbog napete situacije koja vlada u odnosima dve zemlje.

Mediji u Engleskoj su saznali ovu informaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ističu da je Mihtarijan u dogovoru sa šefom struke odlučio da ne ide.

Karabag je klub koji je trenutno stacioniran u Bakuu, glavnom gradu Azerbejdžana, ali je osnovan u Agdamu koji je jedan od većih gradova na teritoriji Nagorno-Karabah koja se nalazi između Jermenije i Azerbejdžana i oko koje se vodio rat između Jermena i Azerbejdžanaca od 1988. do 1994. godine.

Liči li vam sve ovo na situaciju sa Đerdanom Šaćirijem i njegovim potencijalnim dolaskom u Beograd?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Miki zbog politike ne putuje u Azerbejdžan

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2018

Jermenski vezista Henrik Mhitarjan neće putovati sa Arsenalom u Azerbejdžan na duel sa Karabagom u okviru drugog kola Lige Evrope zbog bezbednosti...""Bezbednost igrača i osoblja uvek je na vrhu liste prioriteta", poručili su iz londonskog kluba...Razlog Mhitarjanovog ostanaka u Engleskoj je zabranjen...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.