Policija identifikovala Kirklandovog napadača

Izvor: Press, 21.Okt.2012, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija identifikovala Kirklandovog napadača

Engleska policija identifikovala je huligana koji je napao golmana Krisa Kirklanda na utakmici 11. kola Čempionšipa između Šefilda i Lids, prenose danas lokalni mediji.

Incident se dogodio u petak, kada je nekoliko navijača Lidsa preskočilo zaštitnu ogradu, a jedan od njih dotrčao do Kirklenda i udario ga u lice.

Mladić je prepoznat preko društvenih mreža Tviter i Fejbusk i uskoro bi trebalo da bude uhapšen.

- Uspeli smo da identifikujemo napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koji je nasrnuo na golmana Kirklanda, prikupljamo dokaze i izjave očevidaca u vezi sa ovim navijačem za koga se sumnja da je odgovoran za još nekoliko incidenata za vreme i nakon meča - saopšteno je iz policije.

Istragu povodom incidenta na meču Šefild - Lids pokrenula je i Fudbalska asocijacija Engleske.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.