Poledica: Vučiću, snaga ti treba za cepanje drva

Izvor: B92, 11.Avg.2016, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poledica: Vučiću, snaga ti treba za cepanje drva

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost” Mirko Poledica reagovao je na reči premijera Aleksandra Vučića oko privatizacije klubova.

Vučić je rekao da je neophodno privatizovati fudbalske klubove, uključujući Crvenu zvezdu i Partizan, ali je istakao da „nema snage za to.“

"Greška je što dajemo novac za Crvenu zvezdu i Partizan, ali nemam snage da to odbijem", rekao je Vučić, a Poledica smatra da za privatizaciju nije potrebna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snaga.

„Kaže Vučić: ’Nemam snage za privatizaciju klubova’. Ne treba ti tu snaga već politička volja i zaknon. Snaga treba za cepanje drva“, napisao je Poledica na ’tviteru’.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.