Pol Pogba je novi igrač Junajteda

Izvor: TV Arena Sport, 21.Jul.2016, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pol Pogba je novi igrač Junajteda

Pol Pogba je praktično novi igrač Junajteda. Posao je završen jer je popodne stigla nova ponuda od 111 miliona, koju je Juventus prihvatio.

Na Apeninima nema sumnje, Juventus će dobijeni novac investirati u kupovinu Gonzala Iguaina, platiće klauzulu i tako dovesti špica koji će mu pomoći da bude još dominantniji u Seriji A.

Sam Pogba će inkasirati 60 miliona evra u narednih pet sezona. Francuz će zarađivati najviše u klubu, zajedno sa Vejnom Runijem. >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport <<

Real je juče pokušavao da odloži transfer, tražio od Juventusa da sačeka, ali od toga nije bilo ništa, Italijani su već dali reč Junajtedu i na kraju su i oni dobili šta su hteli

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Pratite naše Facebook  i Twitter stranice i saznajte najnovije vesti iz sporta.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.