Pokuševski će dominirati u Kini sledeće godine VIDEO

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 13:53

"Pokuševski će dominirati u Kini sledeće godine" VIDEO

Kevin O'Konor, novinar američkog portala "Ringer", našalio se pričajući o Alekseju Pokuševskom koji otpušten od strane Oklahome Siti Tander.

O'Konor je polagao velike nade u Pokuševskog, na društvenim mrežama je često pisao o njemu kada bi odigrao dobru ili lošu utakmicu.

Nije bio jedini, mnogi su verovali da će Poku u Oklahomi izrasti u vrhunskog igrača, ali jednostavno to se nije desilo i mladi srpski igrač je otpušten.

O'Konoru je to teško >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << palo, baš kao i otpuštanje Kilija Hejsa od strane Detroita za kojeg je takođe pričao da bi mogao da napravi dobru NBA karijeru.

"Aleksej Pokuševski je otpušten od strane Oklahoma Siti Tandera u petak ujutro. Probudio sam se uz tu vest. To je nož u mom srcu, pogotovo nekoliko nedelja nakon što je Kilijan Hejs otpušten od strane Pistonsa. Iza mene je nekoliko teških nedelja. Da, bilo je teško. Bio je to zaista težak period. Biće dominantni sledeće godine zajedno u Kini", rekao je O'Konor.

Videćemo kakva će biti sudbina 22-godišnjeg srpskog košarkaša, još je mlad i postoji šansa da mu neka NBA ekipa ukaže šansu, ali veća je verovatnoća da će se vratiti u Evropu – u Kinu svakako neće.

Kina se u Americi, u košarkaškom rečniku, koristi kao izraz za momke koji više nemaju šta da traže u NBA ligi, a videćemo da li je to slučaj i sa Pokuševskim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DA LI SE SPREMA NOVI TRANSFER?: ‘Pokuševski će biti dominantan sledeće godine u Kini!’

Izvor: HotSport.rs, 24.Feb.2024

‘Bio je to zaista težak period.’ Kevin O’Konor, novinar američkog portala „Ringer„, našalio se pričajući o Alekseju Pokuševskom koji otpušten od strane Oklahome Siti Tander. On je polagao velike nade u srpskog reprezentativca i znao je često da udari kritiku na njegov račun, ali i...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.