Poketino zna šta ga čeka u Beogradu

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poketino zna šta ga čeka u Beogradu

Imao je iskustva protiv Partizana pre pet godina, početkom novembra gostovaće i na ''Marakani''.

Trener fudbalera Totenhema Maurisio Poketino rekao je da je današnja pobeda nad Crvenom zvezdom veoma važna za engleski klub.

"Veoma važan rezultat za nas, pre svega zbog samopouzdanja. Veoma se dobro osećam. Ovo je veliki korak, dobar rezultat, ali samo tri boda. Sledi mnogo teških utakmica", rekao je Poketino novinarima.

Totenhem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je sa 5:0 pobedio Zvezdu u trećem kolu Grupe B Lige šampiona.

"Moraćemo mnogo naporno da radimo da bismo prošli grupu. Biće veoma teško u Beogradu, sve je otvoreno", naveo je Poketino.

Utakmica između Totenhema i Zvezde u Beogradu igraće se 6. novembra.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poćetino: Veliki korak za nas, biće teško u Beogradu

Izvor: B92, 23.Okt.2019

Trener Totenhema Maurisio Poćetino rekao je da je pobeda nad Crvenom zvezdom veoma važna za engleski klub..."Veoma važan rezultat za nas, pre svega zbog samopouzdanja. Veoma se dobro osećam. Ovo je veliki korak, dobar rezultat, ali samo tri boda. Sledi mnogo teških utakmica", rekao je Poćetino...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.