Poketino: Mančester junajted? Ja sam trener Totenhema

Izvor: Mondo, 18.Dec.2018, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poketino: Mančester junajted? Ja sam trener Totenhema

Posle odlaska Žozea Murinja iz Mančester junajteda, ime trenera Totenhema Maurisija Poketina se najviše pominje u krugu naslednika Portugalca na Old Trafordu. Ali...

Foto: Tanjug/AP//Frank Augstein

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, sada sportski komentator Geri Nevil digao je obe ruke da Žozea Murinja na stadionu "Teatar snova" zameni 46-godišnji Argentinac Maurisio Poketino.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
U prilog toj ideji, Nevil je istakao da je Poketino idealno rešenje iz više razloga, a pre svega zato što deli iste principe i filozofiju kao Junajted - promocija mladih igrača, zabavan fudbal i rezultati.

Upražnjeno mesto trenera Mančester junajteda bila je i tema današnje konferencije Maurisija Poketina.

"Ne mogu da odgovaram na takva pitanja. To su tipične stvari, glasine koje se dešavaju u fudbalu. Nije moja stvar ono što se dešava u drugom klubu. Ja sam fokusiran na Totenhem i kako da svoj posao najbolje radim u ovom klubu", rekao je Argentinac.

Osvrnuo se i na svog kolegu Murinja.

"Želim da mu pošaljem najlepše pozdrave. Žao mi je što se ovo dogodilo, znam ga dobro i imam odličan odnos sa njim. On je dobar prijatelj i tužan sam zbog današnje objave (da Murinjo više nije trener Junajteda)".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blizu je! Ole Gunar Solskjer preuzima Mančester Junajted

Izvor: MozzartSport.com, 18.Dec.2018

Ole Gunar Solskjer glavni je kandidat da kao privremeno rešenje nasledi Žozea Murinja na poziciji trenera Mančester Junajteda. Norvežanin je na Old Trafordu označen kao idealni kandidat za vođenje tima sve dok se ne pronađe novi trener za sledeću sezonu, javljaju vodeći ostrvski mediji. Iako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.