Pogled ka nebu - Hoće li danas igrati fudbal u Srbiji?

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogled ka nebu - Hoće li danas igrati fudbal u Srbiji?

Sneg je u većem delu zemlje padao i tokom noći. Odigravanje utakmica 21. kola Super lige pod velikim znakom pitanja.

Čekamo prve informacije sa lica mesta, ali situacija ne izgleda dobro kada se pogleda kroz prozor.

Pet utakmica 21. kola Super lige Srbije koje su bile zakazane za subotu odložene su zbog snežnih padavina, a sneg je preko noći nastavio da pada u većem delu zemlje.

Zbog toga je odigravanje utakmica 21. kola domaćeg prvenstva i dalje pod >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << velikim znakom pitanja, a već u 13 časova lopta bi trebalo da se zakotrlja u Lučanima, Subotici i Gornjoj varoši.

Za 15 časova zakazani su mečevi u Novom Sadu i na Banovom brdu, dok bi od 19 časova trebalo da se igra "El Klasiko" Regiona istočne Srbije koji je i bio zakazan za nedelju uveče.

Klubovi su shodno propozicijama takmičenja dužni da obezbede uklanjanje snega sa terena, a delegat i sudije neposredno pre početka utakmice donose odluku hoće li se igrati.

Ostaje da sačekamo prve informacije sa lica mesta, ali za sada ne deluje da će se danas igrati, barem ne na svih šest superligaških terena.

Super liga Srbije - 21. kolo

petak

Beograd: Partizan - Mačva 0:0

subota

Surdulica: Radnik - OFK Bačka 3:2

nedelja

Lučani: Mladost - Rad 13.00

Subotica: Spartak ŽK - Voždovac

Beograd: Zemun - Dinamo

Beograd: Čukarički - Crvena zvezda 15.00

Novi Sad: Vojvodina - Proleter

Kruševac: Napredak - Radnički (N) 19.00
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SL: Šta se dešava u slučaju novog odlaganja?

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018

Klubovi su u obavezi da urade sve što mogu kako bi tereni bili spremni za igru. Konačnu odluku o (ne)igranju donose delegat i sudija, a evo šta se dešava ako dođe do novog odlaganja...Pet utakmica 21. kola Super lige Srbije koje su bile zakazane za subotu odložene su zbog vremenskih uslova, odnosno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.