Izvor: RTS, 05.Avg.2021, 16:25

Poginuo sin Mihaela Balaka

Emilio Balak, 18-godišnji sin proslavljenog nemačkog fudbalera Mihaela, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Portugaliji. Porodica Balak doživela je tragediju jer je Emilio izgubio život u udesu prilikom vožnje četvorotočkaša.
Mladi momak nastradao je u noći između četvrtka i petka na imanju koje je njegov otac kupio južno od Lisabona.

Tužnu vest potvrdio je i Balakov nekadašnji klub Čelsi, koji je bivšem igraču izjavio saučešće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i pružio mu podršku.
Balak je karijeru završio 2012. godine u Bajeru iz Leverkuzena, a pored "farmaceuta", nastupao je još za Hemnicer, Kajzerslautern, Bajer, Bajern Minhen i spomenuti Čelsi.
Za reprezentaciju Nemačke odigrao je 98 utakmica i postigao 42 gola.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo sin Mihaela Balaka

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2021

Sin proslavljenog njemačkog fudbalera i reprezentativca te zemlje, Mihaela Balaka, Emilio Balak poginuo je u noći između srijede i četvrtka oko 2.10, vozeći svoj kvad u Portugalu, tačnije u gradu Troji u blizini kuće koju je njegov otac kupio, prenijeli su portugalski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.