Pogibija srebrnog olimpijca: Vozio noću, sa Boltom

Izvor: Mondo, 20.Apr.2017, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogibija srebrnog olimpijca: Vozio noću, sa Boltom

Britanski skačač u vis, osvajač medalje u Pekingu, izgubio je život u saobraćajnoj nesreći u noći između srede i četvrtka u Kingstonu. Kraj njega je vozio i čuveni Jusein Bolt.

Foto: Guliver/Getty images/Clive Brunskill

Tragedija britanskog olimpijca atletičara na Jamajci.

Žermejn Mejson (34), osvajač srebrne medalje u skoku u vis na Olimpijskim igrama 2008, izgubio je život nakon što je pao sa motora protekle noći oko 4.20 časova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Prema pisanju engleskih medija, u istoj grupi motociklista bio je i najveći sprinter u istoriji Jusein Bolt, kao i još nekoliko uspešnih atletičara.

Mejson je za sobom ostavio petogodišnjeg sina, a smrt ga je zadesila u gradu u kojem se i rodio, s obzirom na to da je za Veliku Britaniju nastupao zbog državljanstva zbog oca.

Mejson je u svojoj disciplini vlasnik i državnog rekorda Jamajke (2,34 metra), u koju se vratio da živi kada je završio profesionalnu karijeru.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.