Pogba želi da ode, ali Junajted je postavio astronomsku cenu!

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba želi da ode, ali Junajted je postavio astronomsku cenu!

Da li će Portugalac ostati, a Francuz otići iz kluba?

Junajted je šokantno izgubio od Derbija u Liga kupu, u klubu je trenutno vrlo loša atmosfera, navijači su besni, a krivica je svaljena na Pogbu i Murinja.

Svi su znali da su Pol Pogba i Žoze Murinjo u lošim odnosima, ali ono što se jutros dogodilo na treningu Junajteda je šokiralo sve. Poruka je jasna, ne mogu obojica da ostanu na "Old Trafordu".

Pogba želi da napusti Junajted, a klubovi poput >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Barselone, Real Madrida i Juventusa stoje u redu i čekaju da krenu svim silama po francuskog vezistu.

Kako prenose engleski mediji, klub iz Mančestera nije spreman da proda Pogbu, koji ima još tri godine u ugovoru, a kako određeni mediji javljaju, "Crveni Đavoli" su postavili astronomsku klauzulu koja iznosi 200 miliona funti (224 miliona evra), pa ukoliko bi neko platio obeštećenje i doveo Pogbu u svoje redove, on bi ponovo bio najplaćeniji igrač na svetu i prestigao bi Nejmara, koga je PSŽ platio Barseloni 222 miliona evra.

Agent Pola Pogbe, Mino Rajola je dobio ogroman broj pitanja koja su vezana za njegovog igrača. Pitanja poput "Da li Pogba odlazi u Barselonu", "Da li je nesrećan u Junajtedu", a na sva moguća pitanja, novinari su dobili odgovor - "Nemam komentar".

Ko će napustiti "Teatar snova", Murinjo ili Pogba, ili čak obojica?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo i Pogba - šta se zapravo dešava na Old Trafordu?

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 10:43

Šta je Murinju "sr..e", šta smera Pogba i da li će Junajted izaći jači iz sukoba dva velika ega?..Murinjo i Pogba - priča kojoj nema kraja...Menadžeru Mančester junajteda Žozeu Murinjo se dobrano drma klupa u crvenom delu Mančestera, a sukob sa najplaćenijim igračem kluba je samo kap u moru...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.