Pogba objasnio zašto nije svoj u Junajtedu!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2016, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba objasnio zašto "nije svoj" u Junajtedu!

Na udaru je kritika zbog slabih partija uprkos tome što je Mančester za njegove usluge platio rekordnu svotu novca.

Vezni fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba priznao je danas da još uči kako da se prilagodi radu pod trenerom Žozeom Murinjom.

Francuski reprezentativac vratio se ovog leta na "Old Traford" za rekordnih 105 miliona evra, ali je u novom klubu od njega zatraženo da u trenutnoj postavci Junajteda obuzda svoje napadačke instikte. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Od Pogbe se obično traži da ispunjava ulogu zadnjeg veznog igrača u Murinjovoj formaciji 4-2-3-1, tako da je u dosadašnjih osam utakmica za Junajted postigao samo jedan gol, protiv Lestera.

Pogba je u reprezentaciji Francske pomeren ka napred u utakmici protiv Holandije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, i odmah se odužio selektoru Didijeu Dešanu pobedničkim golom u Amsterdamu.

"Pokušavam da se prilagodim. Ja sam igrač koji bi radije išao unapred. Trener mi je dao uputstva i pokušavam da ih sledim. Moram da kupim lopte i učestvujem u odbrani. Plaćam cenu igranja na drugačijoj poziciji. Moram da igram, da budem tamo da kupim lopte i igram više za tim", rekao je Pogba za "Mančester ivning njuz".
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) PLAĆEN JE 105 MILIONA DA ĆUTI I IGRA: Evo čime je Pogba nezadovoljan kod Murinja

Izvor: Kurir, 12.Okt.2016

...Francuski reprezentativac vratio se ovog leta na "Old Traford" za rekordnih 105 miliona evra, ali je u novom klubu od njega zatraženo da u trenutnoj postavci Junajteda obuzda svoje napadačke instikte..Od Pogbe se obično traži da ispunjava ulogu zadnjeg veznog igrača u Murinjovoj formaciji 4-2-3-1,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.