Izvor: RTS, 26.Okt.2020, 12:24

Pogba ljut na Makrona, napušta reprezentaciju Francuske

Pol Pogba se naljutio na predsednika Makrona i odlučio da napusti selekciju Francuske. Sve je usledilo nakon izjave predsednika Francuske da je „islam izvor međunarodnog terorizma“.
Mediji širom Evrope i iz arapskog sveta prenose ovu neočekivanu vest. S druge strane Pogba se još nije oglasio da obrazloži svoju odluku.

Prema nekim navodima Pogba je ljuti i zato što je Vlada Francuske dodelila orden Legije časti Samuelu Patiju, učitelju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji je obezglavljen zbog pokazivanja karikatura proroka Muhameda.
Sa državnim timom francuske Pol Pogba ima titulu šampiona Sveta i vicešampiona Evrope. Odigrao je 72 meča i postogao 10 golova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Francuski mediji: Pogba napušta reprezentaciju

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2020

Pol Pogba je blizu odluke da napusti reprezentaciju Francuske, prenose tamošnji mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.