Podrška Orlovima - Beograd u bojama srpske zastave!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2017, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška "Orlovima" - Beograd u bojama srpske zastave!

Glavni grad Republike Srbije večeras će biti u bojama srpske zastave u znak podrške fudbalerima koji igraju odlučujuću utakmicu za plasman na Mundijal.

Fudbaleri Srbije večeras igraju protiv Gruzije utakmicu poslednjeg, desetog kola kvalfikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević izjavio je da će večeras Palata "Albanija", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Most na Adi i Dom narodne skupštine Srbije biti osvetljeni u bojama nacionalne zastave, u navijačkom duhu, u znak podrške našim fudbalerima.

On je pozvao je sve Beograđane i sve navijače, da večeras budu uz "Orlove" i da ih srčanim navijanjem i bodrenjem, ohrabre u istorijskom meču koji treba da osigura mesto fudbalske reprezentacije Srbije u društvo najboljih.

"Beograđani, dođite večeras na stadion Rajko Mitić, da zajedno sa našom reprezentacijom, izborimo dugo očekivani plasman Srbije na Mundijal u Risiji 2018. godine", rekao je Nikodijević.

Srbija trenutno zauzima prvo mesto u Grupi D i ukoliko savlada Gruziju overiće direktan plasman na Mundijal u Rusiju.

Utakmica između Srbije i Gruzije igra se od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEOGRAD U BOJAMA SRPSKE ZASTAVE: Podrška fudbalerima, Palata Albanija, Most na Adi i Dom narodne skupštine biće osvetljeni u navijačkom duhu

Izvor: Kurir, 09.Okt.2017

Palata „Albanija”, Most na Adi i Dom narodne skupštine Srbije biće večeras osvetljeni u bojama nacionalne zastave, u navijačkom duhu, u znak podrške našim fudbalerima, izjavio je predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević.

Nastavak na Kurir...

Srbija se plasirala na Svetsko prvenstvo!

Izvor: RTS, 09.Okt.2017

Fudbaleri Srbije pobedili su selekciju Gruzije sa 1:0 u poslednjem meču kvalifikacija Grupe D, čime su se direktno plasirali na Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiji. Čestitke reprezentativcima Srbije uputili predsednik Aleksandar Vučić i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.