Podolski na pozajmici u Interu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jan.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podolski na pozajmici u Interu

Nemački fudbaler Lukas Podolski prošao je lekarske preglede u Interu, pa će tako narednih šest meseci provesti na pozajmici u milanskom klubu.

Inter je Arsenalu za šestomesečnu pozajmicu Podolskog platio 600.000 evra, a ukoliko na leto budu želeli da otkupe ugovor nemačkog fudbalera moraće da plate 5,5 miliona evra.

Podolski je po dolasku u Inter rekao da želi da ekipi pomogne da se domogne Lige šampiona.

Nemac se na svom zvaničnom Fejsbuk profilu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oprostio od navijača Arsenala.

"Rečima ne mogu da izrazim zahvalnost navijačima Arsenala, koji su toliko toga učinili za mene u Londonu. Znajte da će deo mog srca uvek pripadati vama. Uživao sam u svakoj sekundi igrajući za Arsenal i nadam se da sam ostavio trag i u klubu i među navijačima podjednako. Nadam se da ćemo se ponovo sresti", poručio je Podolski.

Ovaj 29-godišnji napadač došao je 2012. godine u Arsenal i od tada je odigrao 81 utakmicu na kojima je postigao 31 gol.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Podolski već zaboravio Vengera: Deo mog srca zauvek ostaje u Arsenalu

Izvor: Blic, 04.Jan.2015, 00:21

Nemački fudbaler Lukas Podolski prošao je lekarske preglede u Interu, pa će tako narednih šest meseci provesti na pozajmici u milanskom klubu, a na emotivan način oprostio se od navijača Arsenala...Inter je londonskom timu za šestomesečnu pozajmicu platio 600.000 evra, a ukoliko na leto bude...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.