Podignuta optužnica protiv Lovrena

Izvor: RTS, 19.Sep.2018, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podignuta optužnica protiv Lovrena

Županijsko tužilaštvo u Osijeku podiglo je optužnicu protiv Dejana Lovrena, zbog lažnog svedočenja na suđenju Zdravku Mamiću, piše Jutarnji list.
Tokom suđenja Zdravku Mamiću za zloupotrebu službenog položaja, za šta je čelnik Dinama osuđen na šest i po godina zatvora, Lovren se pojavio kao svedok.

Iako je upozoren da je dužan da govori istinu, Lovrenu se na teret stavlja da je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dao lažan iskaz povodom ugovora koji je imao sa Dinamom, odnosno da je svesno rekao neistinu kada i pod kojim okolnostima je potpisao aneks ugovora sa klubom.
Dejan Lovren je reprezentativac Hrvatske i član Liverpula.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Podignuta optužnica protiv Dejana Lovrena

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Sep.2018

Zbog sumnje na davanje lažnog iskaza na osječkom suđenju protiv bivšeg čelnika NK Dinama Zdravka Mamića i još trojice optuženih, osječko Županijsko državno tužilaštvo (ŽDO) podignulo je optužnicu protiv 29-godišnjeg hrvatskog fudbalskog reprezentativca i igrača Liverpula Dejana Lovrena,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.