Podeljene karte za Srbija open 2, žreb od 19:30

Izvor: B92, 21.Maj.2021, 13:48

Podeljene karte za Srbija open 2, žreb od 19:30

Drugi deo Srbija opena za tenisere igra se od 23. do 30. maja.

Organizatori su podelili vajld karte za glavni žreb turnira, a kako će on izgledati znače se posle 19:30.

Specijalne pozivnice za glavni žreb dobili su Hamad Međedović, Marko Topo i Peđa Krstin, a za kvalifikacije Marko Tepavac i Carlos Gomez-Herera.

"Polako završavamo sa ženskim turnirom i paralelno radimo na svim detaljima kako bi i novi muški, Belgrade open bio spreman da dočeka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najbolje tenisere. Novak je stigao u Beograd, dolaze nam svi naši najbolji teniseri, Krajinović, Lajović, Kecmanović, Đere, stižu i Gael Monfils, Manarino, Šardi, Verdasko, Basilašvili, veliki broj tenisera iz top 50 na svetu. Jako smo srećni i nadamo se lepom vremenu“, kaže Đorđe Đoković, direktor turnira.

I pored problema sa kišom tokom cele nedelje, odigravao se turnir teniserki i Đoković je zadovoljan što su igračice pune hvale za takmičenje.

"Drago mi je što čujem komentare da su otkako izađu iz hotela, pa dok se ne vrate, zadovoljne tretmanom i načinom na koji im je sve što je potrebno dostupno. Važno je da ispoštujemo svakog i da svaki segment turnira funkcioniše kako treba".

Ono što je još neizvesno je da li ćemo naredne nedelje imati publiku na tribinama.

"Iskreno bih voleo, ali ta odluka je na kriznom štabu. Do tada kompletna ekipa se pridržava pravila i propisa, poštujemo sve mere koje je propisala Vlada Republike Srbije, nastavićemo tako. Želimo da zaštitimo sve učesnike i da sve protekne i za ovaj turnir na najvišem nivou", zaključio je Đorđe Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poznat žreb za Beograd open " Đoković odmara u prvom kolu

Izvor: B92, 21.Maj.2021

Završen je žreb za turnir Beograd open...Drugi deo Srbija opena za tenisere igra se od 23. do 30. maja...Organizatori su podelili vajld karte za glavni žreb turnira, koji izgleda ovako:..Kao što možete videti srpski teniser Novak Đoković je slobodan u prvom kolu, a u drugom ide na boljeg iz duela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.