Počinje akcija “Zvezda je moja porodica”

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 14:04

Počinje akcija “Zvezda je moja porodica”

Crveno-beli ponosni na odziv najmlađih navijača.

Danas se obeležava Međunarodni dan porodice u cilju da se istakne važnost porodičnog života. FK Crvena zvezda sa ponosom ističe da je klub iz Ljutice Bogdana velika porodica, koja jednako vrednuje svakog svog člana i trudi se da ljubav, podrška i zajedništvo uvek nadjačaju negativu u celokupnom društvu.

Na današnji dan, simbolično, počinje i akcija crveno-belih pod nazivom “Zvezda je moja porodica”, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je posvećena isticanju zajedništva i najvažnijih životnih vrednosti.

FK Crvena zvezda je u prethodnom periodu mnoštvom akcija, pokazao da je stadion “Rajko Mitić” pravo mesto za mališane i njihove roditelje kako bi proveli prijatno sportsko popodne.

Akcija u kojoj deca iz čitave Srbije dolaze na Marakanu kako bi podržali crveno-bele, je potpuno "kupila" mališane. Sa širokim osmesima, na prethodnim mečevima, deca su pokazala koliko vole Zvezdu, a nagrada je bila upoznavanje i slikanje sa crveno-belim prvotimcima.

Danas se obeležava Međunarodni dan porodice, a sve u cilju da se istakne važnost porodičnog života. Poznato je da je Zvezda velika porodica, koja jednako vrednuje svakog svog člana i trudi se da ljubav, podrška i zajedništvo uvek nadjačaju negativu u celokupnom društvu. pic.twitter.com/J8ylIDqNbk

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) May 15, 2023

Očekuje se da će klub iz Ljutice Bogdana to uvesti kao ustaljenu praksu, a mališani su u prethodnom periodu mogli da upoznaju Kataija, Ivanića, Borjana i druge asove crveno-belih.

Kako bi deca mogla da priušte posetu Marakani, te kako bi subotnje popodne postalo ustaljeno među zvezdašima u smislu dolaska na stadion, Zvezda je otvorila kapije za sve mališane do 12 godina, koji su, uz prisustvo roditelja, besplatno bodrili crveno-bele. Bila je to prelepa slika na tribinama koje su vrvele od porodične atmosfere u momentima kada je Zvezda upisivala 34. ukupno i šestu titulu u nizu, ali i utakcmicama koje su zatim usledile.

Animatori su u “fan zoni” uvek bili spremni da ulepšaju druženje i pomagnu mališanima pri izradi plakata, uz iscrtavanje lica i brojne zanimljive igrice u kojima su deca u pratnji roditelja uživala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.