Počinje! Operacija Pogba pred raspletom, ovo je scenario!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje! Operacija "Pogba" pred raspletom, ovo je scenario!

Nema mnogo vremena, ali je vrlo jasno šta će Real učiniti...

Real Madrid je dobio 15 miliona evra za pozajmicu Sebaljosa Arsenalu, što je ukupnu sumu podiglo na 130 miliona evra. Podsetimo, prodati su Kovačić, Markos Ljorente, De Tomas, Reguljon, Teo Ernandez, Odegard je otišao na dvogodišnju pozajmicu u Sosijedad.

Uloženo je oko 300 miliona evra u pojačanja, pa je jaz još uvek veliki, čeka se Pogba koji će vredeti oko 200 miliona.

Zbog toga, prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mišljenju ljudi u klubu, moraju da prikupe još stotinak miliona od prodaja, kako bi priuštili Pogbu. Priča bi bila lako rešenja prodajom Rodrigeza i Bejla, ali je povreda Asensija iskomplikovala stvari.

Ipak, izgleda da je Bejl odbio ponudu iz Kine, da će ostati, a da Rodrigez bira između Napolija i Atletika, Real bi ga radije prodao u Seriju A, ali Kolumbijac bi da ostane u gradu. Njegova cena je 50 miliona evra i "Jorgandžije" su to spremne da plate.

Ali, kako dobaviti još pedesetak miliona?

Real pokušava preko Mendeša da proda Valjeha, nakon što produži ugovor, Vulverhemptonu. To bi značilo da bude ugrađena klauzula o povratku štopera, ali on sigurno ne može da donese tako veliki novac.

Čini se da sve ide u pravcu odricanja od Lukasa Vaskeza, Zidanovog čoveka od poverenja. Njega je želeo Arsenal, pominjani su i Milan i Liverpul, a cena bi bila oko 25 miliona evra. Zidan veoma ceni ovog igrača, ali nema koga drugog da proda.

I dalje se čeka da ode Borha Majoral ili eventualno Marijano Dijaz, ali i to bi bila pozajmica.

Sve bi bilo lakše, da Junajted prihvati Bejla kao deo ugovora, ali njima to ne pada na pamet. Uz to, Isko nema nijednu ponudu, problem je cen, niko neće platiti 80 miliona evra za Andalužanina.

Zidan traži da se broj igrača smanji na 25, sada ih je 29, Lunjin bi ponovo mogao na pozajmicu, ali kako rekosmo, potreban je novac, najmanje 80 miliona kako bi stekli uslove da kupe Pogbu, poslednji komad mozaika.

Iako engleski prelazni rok za kupovine igrača završava za dve nedelje, Real može da kupi i Pogbu posle tog roka, oni se nadaju da će Junajted dovesti Milinković-Savića što bi značilo da imaju nameru da se odreknu Francuza...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.