Poćetino o Mbapeu: Igraće protiv Sitija

Izvor: B92, 03.Maj.2021, 14:19

Poćetino o Mbapeu: Igraće protiv Sitija

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Maurisio Poćetino rekao je da je optimista u vezi sa nastupom Kilijana Mbapea u revanš utakmici polufinala Lige šampiona.

Mbape je povredio mišić uoči prve utakmice prošle sedmice u Parizu, propustio je utakmicu u subptu protiv Lansa (2:1) u francuskom prvenstvu, ali je njegov trener rekao da je optimista.



"Svakodnevno procenjujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovo stanje. Mislim da će moći da igra",
rekao je Poćetino.

Pari Sen Žermen je prošle srede na svom terenu u Parizu izgubio od Mančester sitija sa 1:2, u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona.

Poćetino će na raspolaganju imati skoro ceo tim, jedino je povredjen Huan Bernat.

Utakmica u Mančesteru na stadionu Etihad igra se u utorak od 21 sat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Varan ne igra protiv Čelsija

Izvor: B92, 03.Maj.2021

Real Madrid će biti dodatno oslabljen u revanš utakmici polufinala Lige šampiona protiv Čelsija...Meč u Londonu propustiće i Rafael Varan koji je ipak nešto teže povređen prethodnog vikenda protiv Osasune...Stradale su prepone i iz "kraljevskog kluba" stižu vesti da će francuski štoper odsustvovati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.