Počeo rat Napolija protiv saveza, načinjeni i prvi koraci!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2018, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo rat Napolija protiv saveza, načinjeni i prvi koraci!

Hoće li Napolitanci uspeti u svojoj nameri?

Veliki derbi između Intera i Napoli i po odigravanju nastavlja da bude tema broj jedan na Apeninima.

Povod su naravno povratak rasisitičkih povika navijača i isključenje gostujućih fudbalera Kalida Kulibalija i Lorenco Insinjea.

Izvori Skaj Sporta bliski upravi Napolitanaca su otkrili da će klub sa San Paola uputiti žalbu i pokušati da redukuje kazne svojih fudbalera.

Ako bi se tužba prihvatila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kulibali i Insinje bi umesto dva propustili samo jedan meč, ovaj sutrašnji kada dočekuju Bolonju u okviru 19. kola Serije A.

Dok se čeka na odluku FS Italije u Italiji se dešava veliki sukob mišljenja šta uraditi ako se rasistički povici nastave stadionima duž Apenina.

Jedni su da se utakmica svakako nastavi, dok druga struja predlaže momentalno napuštanje terena, videćemo da li će u novoj godini čelnici italijanskog fudbala doći do optimalnog rešenja i sprečiti ovakve nemile scene za vreme utakmica.

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.