Počelo pojedinačno prvenstvo Srbije u boksu i borba za SP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2021, 13:56

Počelo pojedinačno prvenstvo Srbije u boksu i borba za SP

Pojedinačno prvenstvo Srbije u boksu počelo je u Šapcu, uz učešće ukupno 73 takmičara (52 boksera i 21 bokserka) iz 30 klubova.

Šampionat ove godine dodatno dobija na značaju jer je izborni za mesto u reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu, koje će se o d 24. oktobra do 6.novembra održati u beogradskoj Areni.

Već prvog dana viđeno je nekoliko spektakularnih borbi, a mečeve je ispratio i predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
“Heroji pišu istoriju, a put do titule je trnovit. Zato preko trnja do zvezda i nikako drugačije, a to naši momci znaju i za to već mesecima radimo i živimo, izjavio je reprezentativac Srbije, Šapčanin, Omer Ametović.

Finale je u nedelju od 20 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.