Počelo je, Zvezda se odlično drži protiv Bajerna! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo je, Zvezda se odlično drži protiv Bajerna! (video)

Puleni Slavoljuba Đorđevića se jako dobro pokazali u prvom poluvremenu.

U okviru omladinske Lige šampiona, fudbaleri Crvene zvezde gostuju u Minhenu ekipi Bajerna, seniori će isto učiniti kroz par časova (21h).

Trener omladinske ekipe Slavoljub Đorđević nije mogao da računa na povređene Burmaza i Babića, ali su se njegovi puleni svakako jako dobro pokazali protiv vršnjaka iz Bavarske.

Prvo poluvreme okončano je bez golova, bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je prilika na obe strane, ali su mreže ostale prazne.

U uvodnih 10ak minuta videli smo opipavanje snaga, Zvezda je napadala po boku, isticao se Radulović.

Ipak, Bajern je zaigrao bolje, preuzeli su inicijativu, ali je zadnja linija Zvezde uspela da izađe na kraj sa napadima nemačkog sastava.

Solidna prilika za "crveno-bele" na isteku pola časa igre, nakon centaršuta Radulovića je Piplica pokušao glavom, ali nije bio precizan.

Par minuta kasnije dobar centaršut Babića, ali ga saigrači nisu ispratili, da bi veliku šansu u 42. minutu imao Bajern.

Tilman je izašao sam pred mladog Katića, ali je talentovani golman Zvezde uspeo da interveniše.

U finiši i dobar pokušaj Radulovića, istrčao je odlično kontru, ali je na kraju odbrana Bajerna uspela da ga zaustavi.


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Marin: Moramo biti iskreni, Bajern je drugi nivo

Izvor: RTS, 18.Sep.2019

Marko Marin je naglasio da je Bajern iz Minhena dominirao protiv Crvene zvezde tokom 90 minuta utakmice. . "Moramo biti iskreni, Bajern je ipak neki drugi nivo. Dominirali su danas svih 90 mminuta. Šteta je što prilike koje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.