Počela prodaja karata za meč sa Belgijom

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Okt.2012, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela prodaja karata za meč sa Belgijom

FSS je na svom sajtu obavestio ljubitelje fudbala u Srbiji da su od danas u prodaju puštene ulaznice za duel protiv Belgije.
Utakmica sa Crvenim đavolima na programu je u petak 12. oktobra na stadionu Crvene zvezde u 20,30, a karte će se prodavati radnim danima i subotom od 10 do 17 sati u: Beogradu (Zvezdin stadion), Novom Sadu (na „Karađorđu“), Nišu (hala „Čair“) i Kragujevcu (Poslovnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << broj jedan Parking servisa).
Cene ulaznica:
Sever i Jug: 500 dinara
Istok sa strane: 1.000 dinara
Istok centar: 1.200 dinara
Zapad sa strane: 1.200 dinara
Zapad centar: 1.500 dinara
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela prodaja ulaznica za meč sa Belgijom!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2012

Treća utakmica i do sada najveće iskušenje za reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo sve je bliža, a FSS je danas saopštio da je počela prodaja ulaznica za duel sa Belgijancima.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.