Izvor: B92, 03.Okt.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Kaljarija i Kjeva, gol Vučinića

Fudbaleri Kaljarija i Kjeva izborili su minimalne pobede u prvim mečevima petog kola italijanske Serije A. Kaljari je pobedio Brešu sa 2:1, a Kjevo je istim rezultatom bio bolji od Lećea.

Prvi dan peetog kola obeležila su dva strelca - legendarni Đanfranko Zola sa penala je doveo Kaljari u vođstvo, dok je počasni pogodak za Leće postigao Mirko Vučinić, koji je tako dao prvi gol u sezoni.

Pobednici u subotnjim utakmicama nastavili su sa dobrim rezultatima, pa dan pre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostalih mečeva petog kola Kjevo drži drugu, a Kaljari treću poziciju u Seriji A, iza prvog favorita lige Juventusa.

Kaljari je na Sardiniji pobedu obezbedio u finišu, kada je golom Langele vratio prednost, koju je držao kratko tokom prvog poluvremena.

Meč u Veroni nije bio mnogo uzbudljiv, a golovima Baronija i Tribokija Kjevo je obezbedio pobedu, koju je umanjio crnogorski napadač sjajnim udarcem sa 25 metara pred sm kraj. Usledio je zanimljiv finiš, ali rezultat nije promenjen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.