Pobede Juventusa i Fiorentine, Basta strelac u remiju

Izvor: TvojPortal.com, 17.Sep.2012, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Juventusa i Fiorentine, Basta strelac u remiju

Izvor> vesti online
Fudbaleri Juventusa, Napolija, Sampdorije i Lacija pobedili su danas i treći put uzastopno u novoj sezoni italijanske Serije A.
Aktuelni šampion iz Torina bio je bolji u gostima od Đenove sa 1:3, iako je domaći tim vodio do 61. minuta. Ipak, Đakerini je tada otvorio goleadu "stare dame", koju je Vučinić nastavio, a Asamoa završio.


Reprezentativac Srbije Dušan Basta bio je strelac vodećeg gola za Udineze na gostovanju kod Sijene. On je >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << postigao gol već u trećem minutu, a njegov klub je u petom vodio sa 0:2, pošto je srpski igrač asistirao Di Nataleu, ali je nakon isključenja Andree Lazarija u 53. minutu, domaći tim uspeo da izjednači na 2:2.
Napoli je, takođe sa 3:1, pobedio Parmu na svom terenu, dok je Lacio u Veroni istim rezultatom bio uspešniji od Kjeva. Strelci za "nebeskoplave" bili su Ernanes i Miroslav Klose koji je dva puta tresao mrežu "letećih magaraca", dok je domaćin počasni gol postigao sa penala preko Pelisijea.
Reprezentativac Crne Gore Stevan Jovetić nastavio je odličnu golgetersku formu, pošto je u pobedi Fiorentine protiv Katanije sa 2:0, postigao četvrti gol na tri meča. Asistent kod prvog gola bio je Adem Ljajić, a nakon što ga je zamenio Luka Toni, iskusni Italijan se na dodavanje Jovetića takođe upisao u listu strelaca.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.