Pobede Jute, San Antonija i Minesote

Izvor: Beta, 06.Nov.2014, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Jute, San Antonija i Minesote

BEOGRAD, 6. novembra 2014. (Beta) - Košarkaši Jute pobedili su u noći izmedju srede i četvrtka na svom terenu Klivlend sa 102:100 i naneli mu treći poraz u prve četiri utakmice u NBA ligi.

Juta je pobedila poenima Gordona Hejvarda u poslednjim trenucima utakmice. On je meč završio sa 21 poenom i sedam asistencija, a dobru partiju prikazao je i Derik Fejvors sa 21 poenom i 10 skokova.

U ekipi Klivlenda najefikasniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << je bio Kajri Irving sa 34 poena, a Lebron Džejms dodao je 31 poen.

Minesota je kao gost pobedila Bruklin sa 98:91 i prekinula niz Netsa od dve pobede. Kevin Martin bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 26 poena, a Endru Vigins dodao je 17.

Bivši košarkaš Partizana Nikola Peković postigao je 16 poena za Minesotu i imao 11 skokova. Crnogorski reprezentativac je 48 sekundi pre kraja utakmice postigao "trojku" kojom je njegova ekipa obezbedila pobedu.

"Takav je bio plan. Drago mi je što saigrači veruju u mene i prave akcije za mene. Trener je zatražio od nas jednu akciju, ali je Riki (Rubio) rekao: 'Ne, ne, daćemo loptu njemu", rekao je Peković.

U ekipi Bruklina Džo Džonson bio je najefikasniji sa 22 poena, a Deron Vilijams dodao je 19.

Košarkaši San Antonija pobedili su Atlantu sa 94:92 i naneli joj 17. uzastopni poraz u Teksasu. U ekipi San Antonija sedmorica igrača postigli su dvocifreni broj poena. Tim Dankan postigao je 13 poena i imao 11 skokova, a Toni Parker ubacio je 17 poena i imao je sedam asistencija.

Manu Djinobili dodao je 12 poena, od kojih ključna slobodna bacanja 3,8 sekundi pre kraja utakmice, Kavi Leonard i Boris Dijao ubacili su po 11, a Deni Grin 10 poena i sedam asistencija za Sparse.

U ekipi Atlante Demar Kerol i Pol Milsap postigli su po 17 poena.

Memfis je pobedio Feniks sa 102:91 i sa pet pobeda jedina je neporažena ekipa, a Čikago je pobedio Milvoki sa 95:86 i naneo mu deveti uzastopni poraz u Milvokiju.

Toronto je pobedio Boston sa 110:107, Detroit je pobedio Njujork sa 98:95 i ostvario prvu pobedu u sezoni, dok je Šarlot savladao Majami sa 96:89 i prekinuo niz od 16 poraza u medjusobnim duelima u regularnom delu sezone.

Vašington je posle produžetka pobedio Indijanu sa 96:94, Golden Stejt savladao je Los Andjeles Kliperse sa 121:104, Orlando je pobedio Filadelfiju sa 91:87 i ostvario prvu pobedu u sezoni, dok je Sakramento pobedio Denver sa 131:109 i sa četiri pobede u pet utakmica produžio najbolji start u ligi posle više od decenije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.