Pobeda Vojvodine protiv Javora u Ivanjici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2020, 16:48

Pobeda Vojvodine protiv Javora u Ivanjici

Fudbaleri Vojvodine savladali su na gostujućem ternu Javor sa 3:1 (0:0) u meču 28. kola Linglong Superlige Srbije. Novosađani su tako zadržali bodovnu prednost nad TSC-om.

Dinamično i uzbudljivo bilo je u Ivanjici. Javor se suprotstavio Vojvodini, koja je viže želela pobedu i na kraju je zasluženo trijumfovala. Posle uzbudljivog prvog dela igre u drugom poluvremenu videli smo četiri gola, tri u mreži domaćina.

Vojvodina je povela u 56. minutu. Andrić je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << desne strane uputio visoku loptu u šesnaesterac. Odlično je skočio Zukić. Uputio je udarac glavom, lopta se odbila od Maričića i ponovo vratila do Zukića, koji je preciznim udarcem šalje u mrežu.

U 68. minutu na semaforu je stajalo 0:2. Posle kornera sa leve strane lopta dolazi do Drinčića koji šutira sa oko 17 metara iskosa sa sleve strane. Lopta se odbija od odbrane Javora i dolazi do Zukića koji je ponovo bio precizan i postigao svoj drugi gol na meču.

Vojvodina je do ubedljivih 3:0 stigla u 80. minutu. Brza akcija Novosađana, lopta je upućena u šesnaesterac ka Neškoviću, ispred njega Jevremović je pokušao da spreči dodavanje, preseko je put lopte, ali ona, na njegovu nesreću, završava u mreži.

Dva minuta kasnije domaćin je postigao počasan pogodak. Nakon lepe akcije domaćina, Stević je spustio loptu do Zvekanova, koji sjajnim udarcem pogađa gol protivnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.