Pobeda Kameruna, domaćin remizirao sa Burkinom Faso

Izvor: RTS, 18.Jan.2017, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Kameruna, domaćin remizirao sa Burkinom Faso

Fudbaleri Kameruna pobedili su u Librevilu selekciju Gvineje Bisao sa 2:1 u drugom kolu Grupe A Kupa afričkih nacija (KAN).

Gvineja Bisao je povela u 13. minutu golom Piketija, ali je Kamerun u drugom poluvremenu stigao do preokreta i prve pobede na takmičenju u Gabonu.
Sebastijen Siani je izjednačio rezultat u 61. minutu, a pobedu Kamerunu doneo je Mišel Ngadeu Ngađui u 79. minutu.
Domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kupa afričkih nacija, selekcija Gabona i Burkina Faso odigrali su nerešeno 1:1.
Burkina Faso je povela u 23. minutu, a strelac je bio Prežis Nakoulma. Izjednačenje i bod Gabonu doneo je Pjer Emerik Obamejang u 38. minutu iz jedanaestrca. Obamejangu je to bio drugi pogodak na šampionatu Afrike.
Kemerun je prvi na tabeli Grupe A sa četiri boda, Burkina Faso i Gabon imaju po dva, a Gvineja Bisao je poslednja sa jednim bodom.
U poslednjem kolu se sastaju Kamerun i Gabon, odnosno Gvineja Bisao i Burkina Faso.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAN: Kamerunci preokretom protiv Gvineje Bisao, izbili na čelo grupe (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Jan.2017

Ekipa Huga Brusa je na ovaj način iskoristila novi kiks Gabona i pobedom od 2:1 (0-1) došla nadomak osvajanja grupe A.. . Ipak dok su stigli do ovog trijumfa, Kamerunci su morali dobrano da se pomuče, pošto je Gvineja bila ta koja je povela.. Igrao se 13. minut utakmice, kada je Piketi posle fantastične...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.