Pobeda Džikića na debiju

Izvor: TV Arena Sport, 11.Jan.2016, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Džikića na debiju

Partizan je pobedio Cibonu u Beogradu rezultatom 85:82 u utakmici 19. kola ABA lige.

Ivan Siriščević imao je potpuno otvoren šut za produžetak drame u punom "Pioniru", ali je ipak promašio.

Crno-beli su ko zna koji put ove sezone ispustili veliko vođstvo iz drugog poluvremena, inače teškom mukom stečeno, ali za razliku od nekih prethodnih mečeva pod vođstvom Petra Božića, ovog puta drama nije >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << imala tužan kraj za Beograđane.

Džikićev dolazak na klupu dezorjentisanog sastava crno-belih doneo je vidne promene, igrači su posle četiri poraza u nizu i smene Božića doneli energiju na parket, borbenost, fajterski duh, iz toga rodila se dobra odbrana, vraćen je zaštitni znak - skok i skok u napadu, delovalo je da će sve biti završeno ovacijama i aplauzima za novi-stari Partizan.

Međutim, nešto se dogodilo pri rezultatu 80:68, u poslednjoj četvrtini.

Ipak su crno-beli uspeli da slave u Pioniru i konačno motivisani odu u Sloveniju gde će igrati protiv Krke u 20. kolu ABA lige.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.