Vujčić: Energiju sa tribina zaustaviti u početku

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujčić: Energiju sa tribina zaustaviti u početku

Tim menadžer Makabija, bivši košarkaš tog kluba Nikola Vujčić, rekao je u Beogradu da su navijači Crvene zvezde i atmosfera u kojoj će biti odigrana utakmica D grupe Evrolige najveća opasnost za tim iz Tel Aviva.
(FOTO: D. Žarković)
– To što se igra u Pioniru i pred frenetičnom publikom predstavlja ogromnu prednost za Crvenu zvezdu. Sigurno će njeni košarkaši odigrati iznad mogućnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Ako budemo želeli da ostvarimo povoljan rezultat moraćemo tu energiju sa tribina odmah da zaustavimo na početku meča – rekao je Vujčić Tanjugu.
On je dodao da je kao igrač Makabija imao priliku da nastupi u takvoj atmosferi protiv Partizana, a da košarkaši izraelskog kluba znaju šta ih čeka.
– Utakmica je bitna za obe ekipe, nama da osiguramo Top 16 fazu, Zvezdi da ostane u igri. Znamo da su karte rasprodate, očekujem punu dvoranu i pravu košarkašku atmosferu. Nadam se da će sve proteći u najboljem redu – kazao je Vujčić.
Predsednik skupštine KK Crvena zvezda Branislav Đurđević istakao je da su crveno-beli sve učinili kako bi utakmuica s Makabijem protekla u fer i sportskoj borbi.
– Očekujemo pobedu i nadam se da će sve proteći na najbolji mogući način, bez obzira na neke transparente koji su na našem prvom meču viđeni na tribinama u Tel Avivu. Verujem u pravi spektakl, jer nam u goste dolazi evropski velikan – rekao je Đurđević i dodao „da je svestan da Crvena zvezda nije favorit u predstojećem susretu”.
– Svi znamo ko je Makabi, iako je trenutno u rezultatskoj krizi. Sigurno je jedino da će igrači ostaviti srce na parketu, a videćemo da li će to biti dovoljno za pobedu – poručio je Đurđević.
Predstavnici oba kluba bili su gosti na prijemu ambasadora Izraela u Srbiji Josefa Levija, organizovanog povodom obeležavanja Hanuke, jevrejskog praznika slobode i svetlosti.
Prijemu je u rezidenciji izraelskog ambasadora prisustvovali su prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Skupštine Nebojša Stefanović.
Utakmica 7. kola D grupe Evrolige između Crvene zvezde i Makabija igra se sutra u Pioniru od 19 sati.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makabi najviše strahuje od navijača Zvezde

Izvor: Mondo, 28.Nov.2013, 10:59

Tim menadžer izraelskog kluba, Nikola Vujčić, izjavio je da atmosfera u Pioniru u kojoj će biti odigrana utakmica D..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.